Acties/arrangementen

img

Tijdens de Royal Christmas Fair 2016 zullen er weer vele winterse en feestelijke arrangementen en activiteiten beschikbaar worden gesteld. Van kerstborrel voor het bedrijf tot een sfeervol verjaardagsfeestje of een uniek huwelijksaanzoek, op de Royal Christmas Fair kan het allemaal! Wil je zelf/of met je bedrijf iets toevoegen aan de Royal Christmas Fair 2016, stuur dan een e-mail naar admin@royalchristmasfair.nl

Willemsvaart
Tijdens de Royal Christmas Fair (15 t/m 23 december)  zijn er korte boottochten van de Willemsvaart(genoemd naar Koning Willem I, die de Haagse Koninginnegracht liet graven)
De boottochten duren een half uur en kosten 7,50 euro per persoon (inclusief een warme Chocolademelk).

Start en eind bij de Hooikade, dat is achter de Denneweg, dicht bij de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout. Eerste vaart rond 12.00 uur, laatste rond 21.00 uur (ieder heel uur afvaart).
Klik hier voor meer informatie.

INTRO’S Big Christmas Sing-a-Long
Woensdag 21 december heeft INTRO haar naam gekoppeld aan de eerste editie van de Big Christmas Sing-a-Long. Tijdens deze avond (17:00 – 19:00 uur) kan er lekker gezongen en geborreld worden op de muzikale klanken van Captain midnight. De avond is voor iedereen toegankelijk maar word mede mogelijk gemaakt door INTRO.
Hier vind je meer informatie.

14

Big Christmas Sing-a-Long

Donderdag 22 en vrijdag 23 december organiseert de Royal Christmas Fair de gezelligste kerst borrels in de omgeving. Van 17:00 – 19:00 uur verzorgd Captain Midnight de muzikale ondersteuning op zijn piano. Er zullen schermen staan met de songteksten zodat er geen excuus meer is om niet mee te zingen. Onder het genot van een glühwein staat deze avond nu al garant voor gezelligheid. Meld je aan op Facebook voor de 22ste of 23ste om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Wil jij met je bedrijf een onvergetelijke kerstborrel houden op een van de boven genoemde dagen? Dat kan! Neem contact op met: admin@royalchristmasfair.nl

DNHK – ‘Weihnachtsmarkt’
Tussen de verlichte straten van Den Haag, op onze sfeervolle kerstmarkt, organiseerd de Duits Nederlandse Handelskamer een feestelijke receptie. In de centrale paviljoen op de Royal Christmas Fair viert de DNHK kerst met leden, vrienden en partners. Onder het genot van een hapje en drankje en een muziekje belooft dit een gezellige avond te worden.

Uitreiking TINK ‘Amazing shop windows The Hague’
Dé etalage wedstrijd van Den Haag start op 8 december en duurt tot 20 december. Tijdens deze periode zullen ondernemers, warenhuizen en ketens tegen elkaar strijden wie de mooiste winkel etalage neerzet. Het thema van dit jaar is A Royal Winter. Dit thema is geïnspireerd op de Britse “Royal Collection” die te bewonderen is in het Mauritshuis. Kijk hier voor meer informatie.

De uitreiking van de 1e, 2e en 3e prijzen van de ondernemers, ketens en warenhuizen die mee hebben gedaan aan de wedstrijd zal dit jaar zijn op de Royal Christmas fair. Dit zal zijn op woensdag 21 december van 13:30 tot 14:30 uur.