Skip to content Skip to footer
kom jij ook genieten?

Zakelijke arrangementen

De Royal Christmas Fair is uitermate geschikt voor de eindejaarslunch met collega’s of een feestelijke kerstborrel met zakelijke relaties.

In de heerlijk verwarmde Bar München of in het Royal Christmas House kun je, voor groepen vanaf 10 personen, kiezen uit verschillende feestelijke lunch- borrel- en diner arrangementen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via events@royalchristmasfair.nl

Uiteraard ben je ook van harte welkom om zonder reservering gezellig met je collega’s, vrienden of familie te komen borrelen. Je kunt dan gebruik maken van het standaard assortiment aan hapjes en drankjes op de Royal Christmas Fair.

Kom jij ook genieten van de ultieme kerstsfeer op deze prachtige plek in Den Haag?

arrangement-bites-Valerie-Kuypers
arrangement-Valerie-Kuypers
Geschikt voor een arrangement

Locaties arrangementen

bar-munchen

Bar München

Veel hout, robuust en daarmee winters gezellig! Dé plek voor mooie verhalen tegen vrienden en collega’s tijdens een aangeklede borrel. Hier luid je het jaar uit!
royal-christmas-house

Royal Christmas House

Hét kloppend hart van de kerstmarkt. Hier vinden de opening, lunches, walking dinners maar ook zakelijke presentaties plaats. Zeer sfeervol met veel hout en zitcomfort; én een eigen overdekt en verwarmd terras! Buiten reserveringen uiteraard ook toegankelijk voor alle bezoekers van de Royal Christmas Fair!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via events@royalchristmasfair.nl

Go to Top