Skip to content Skip to footer
Kerstmarkt

In het historische hart van Den Haag

De Royal Christmas Fair is gesitueerd in het historisch hart van Den Haag. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein.

Een dagje naar de mooiste kerstmarkt van Nederland is zo een geweldig dagje of nachtje Den Haag! Met de mogelijkheid om naast de sfeervolle Royal Christmas Fair en de genoemde attracties nog uit te waaien aan het strand op Scheveningen.

Honden zijn overigens ook welkom op de Royal Christmas Fair.

Royal-Christmas-Fair-2022---Valerie-Kuypers42
RCF_overzichtsfoto
Locatie

Lange Voorhout, Den Haag

Het Lange Voorhout ligt in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar per auto, fiets, OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Tournooiveld).

Wanneer

Openingstijden

De Royal Christmas Fair is van 5 t/m 23 december dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur.

Indeling

Plattegrond

Onze locaties

Bar Berlijn

Hier ervaar je het ware après-skigevoel, de gezelligheid en de warmte die een kerstmarkt zo bijzonder maakt. Uiteraard kun je hier met vrienden of collega’s een glühwein of schnapps drinken, maar het is vooral dé plek voor ontmoetingen in aanloop naar Kerstmis!

Bar Düsseldorf

Tegenover het podium is dit het punt om een warme chocomel of glühwein te halen om de handen te warmen als je geniet van een van de vele optredens. En ook deze bar heeft een eigen terras!

Bar München

Veel hout, robuust en daarmee winters gezellig! Dé plek voor mooie verhalen tegen vrienden en collega’s tijdens een aangeklede borrel. Hier luid je het jaar uit!

Royal Christmas House

Hét kloppend hart van de kerstmarkt. Hier vinden de opening, lunches, walking dinners maar ook zakelijke presentaties plaats. Zeer sfeervol met veel hout en zitcomfort; én een eigen overdekt en verwarmd terras! Buiten reserveringen uiteraard ook toegankelijk voor alle bezoekers van de Royal Christmas Fair!

Royal Christmas Stage

Naast een sfeervolle aankleding en vele tientallen fraaie kersthuisjes speelt de programmering tijdens de Royal Christmas Fair ook een belangrijke rol. De enige echte kerstman, goochelaars en ‘dweilkoortjes’ vormen de mobiele programmering. Maar op dit vaste podium tegenover het Royal Christmas House vinden dagelijks ook muzikale en andere optredens plaats. Hou de programmering in de gaten!

Royal Christmas Bus

Zeer centraal op de kerstmarkt staat deze opvallende authentieke Londense dubbeldekker die jaarlijks duizenden keren gefotografeerd wordt. Hier kun je terecht voor informatie of vragen met betrekking tot programmering of verloren voorwerpen.

Go to Top