Skip to content Skip to footer
Kerstmarkt

In het historische hart van Den Haag

De Royal Christmas Fair is gesitueerd in het historisch hart van Den Haag. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein.

Een dagje naar de mooiste kerstmarkt van Nederland is zo een geweldig dagje of nachtje Den Haag! Met de mogelijkheid om naast de sfeervolle Royal Christmas Fair en de genoemde attracties nog uit te waaien aan het strand op Scheveningen.

Het Lange Voorhout ligt in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar per auto, fiets, OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Tournooiveld).

Honden zijn overigens ook welkom.

Royal-Christmas-Fair-2022---Valerie-Kuypers42
RCF_overzichtsfoto
Locatie

Lange Voorhout, Den Haag

Het Lange Voorhout ligt in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar per auto, fiets, OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Tournooiveld).

Wanneer

Openingstijden

Donderdag 7 december opent de Royal Christmas Fair haar deuren om 17:00 uur. Vervolgens dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur.

Let op: Maandag 18 december is de Royal Christmas Fair gesloten.

Indeling

Plattegrond

Onze locaties

Bar Berlijn

Hier ervaar je het ware après-skigevoel, de gezelligheid en de warmte die een kerstmarkt zo bijzonder maakt. Uiteraard kun je hier met vrienden of collega’s een glühwein of schnapps drinken, maar het is vooral dé plek voor ontmoetingen in aanloop naar Kerstmis!

Bar Düsseldorf

Tegenover het podium is dit het punt om een warme chocomel of glühwein te halen om de handen te warmen als je geniet van een van de vele optredens. En ook deze bar heeft een eigen terras!

Bar München

Veel hout, robuust en daarmee winters gezellig! Dé plek voor mooie verhalen tegen vrienden en collega’s tijdens een aangeklede borrel. Hier luid je het jaar uit!

Royal Christmas House

Hét kloppend hart van de kerstmarkt. Hier vinden de opening, lunches, walking dinners maar ook zakelijke presentaties plaats. Zeer sfeervol met veel hout en zitcomfort; én een eigen overdekt en verwarmd terras! Buiten reserveringen uiteraard ook toegankelijk voor alle bezoekers van de Royal Christmas Fair!

Royal Christmas Stage

Naast een sfeervolle aankleding en vele tientallen fraaie kersthuisjes speelt de programmering tijdens de Royal Christmas Fair ook een belangrijke rol. De enige echte kerstman, goochelaars en ‘dweilkoortjes’ vormen de mobiele programmering. Maar op dit vaste podium tegenover het Royal Christmas House vinden dagelijks ook muzikale en andere optredens plaats. Hou de programmering in de gaten!

Royal Christmas Bus

Zeer centraal op de kerstmarkt staat deze opvallende authentieke Londense dubbeldekker die jaarlijks duizenden keren gefotografeerd wordt. Hier kun je terecht voor informatie of vragen met betrekking tot programmering of verloren voorwerpen.

Bezoek de hofstad

Ontdek Den Haag

Programmering

De programmering op en tijdens de Royal Christmas Fair is vooral veelzijdig. Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel licht zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen! Voor meer actuele info kijk je op onze:

Den Haag beleven

Den Haag is een rijke stad qua cultuur, attracties en evenementen. Daarnaast is het een internationale stad met koninklijke allure. Over al deze aspecten en de uitgebreide uit-agenda vind je heel veel informatie op:

Overnachten

Gezien het enorme aanbod aan winkels, musea, attracties, strand en horeca is een bezoekje aan de kerstmarkt al snel een weekendje of midweek Den Haag! Van tophotels en familiehotels tot boutiquehotels, keuze te over op:

Winkelen

Een bezoekje aan de Royal Christmas Fair ‘moet’ bijna gepaard gaan met een dagje shoppen in Winkelstad Den Haag! Het aanbod in de Binnenstad, op de Frederik Hendriklaan en op de wereldberoemde Haagse Markt (grootste van Europa) is werkelijk onovertroffen. Kijk voor meer shoppinginformatie op:

Scheveningen

Een dagje kerstmarkt, stad en strand combineren? Dat kan alleen in Den Haag. Met de tramlijnen 1, 9 of 11 ben je binnen een kwartier op het langste stadsstrand van Nederland. Want Den Haag heeft in totaal ruim 12 kilometer strand als westgrens. Daaraan ligt ook het meest veelzijdige stadsdeel en de bekendste badplaats van Noord-Europa: Scheveningen! Om te weten wat daar allemaal te beleven en te doen is kijk je op:

Eten en drinken

Den Haag heeft verspreid over het centrum en de stad een smaakvol en afwisselend aanbod qua eten en drinken. En omdat de voorpret altijd zo leuk is, kun je je via www.debuik.nl/den-haag vast verheugen op de vele Haagse lekkernijen! Ontdek nog meer bijzondere lokale hotspots in Den Haag op www.haagseschatten.nl

Go to Top