Skip to content Skip to footer

Op de Royal Christmas Fair kun je elk jaar shoppen bij zo’n 100 gezellige kersthuisjes. Huisjes vol ambachtelijke producten, lekkernijen en de mooiste kerstspullen. Heb jij je als standhouder aangemeld, dan kijken we er enorm naar uit om samen met jou weer een prachtige kerstmarkt neer te zetten.

Heb jij ook een kwalitatief en ambachtelijk product en zou je niets liever willen dan deelnemen aan de Royal Christmas Fair in Den Haag? Lees dan in onderstaande FAQ of je voldoet aan de voorwaarden.

FAQ

De Royal Christmas Fair vindt dit jaar plaats van 5 december tot 23 december 2024. .

Tijdens de Royal Christmas Fair is het niet mogelijk om een stand voor één dag te huren. Deelname is alleen mogelijk voor de volledige periode van 17 dagen.

De Royal Chirstmas Fair opent dit jaar haar deuren op donderdag 5 december om 17:00 uur en is daarna dagelijks geopend van 12:00- 21:00 uur. 

Dit is helaas niet toegestaan. De exploitant dient te beschikken over een geldig KVK-nummer en btw-nummer.

 

Indien u interesse heeft in een kraam op de Royal Christmas Fair kunt u een email sturen naar admin@royalchristmasfair.nl. Bij interesse vanuit de organisatie ontvangt u mogelijk de vraag om extra informatie aan te leveren. Wanneer de organisatie de producten en het concept geschikt acht, ontvangt u een link om u in te schrijven.

 

Er wordt onder andere gelet op authenticiteit, of de te verkopen producten passen bij de sfeer van de Royal Christmas Fair en er wordt gekeken of hetzelfde product niet te vaak door verschillende standhouders wordt aangeboden. Op die manier houden we een eerlijke concurrentie op de kerstmarkt. Er wordt echter geen productexclusiviteit gegarandeerd.

Het volledig ingevulde inschrijfformulier wordt eerst beoordeeld door de organisatie. Na goedkeuring ontvangt u een factuur, wanneer deze tijdig wordt voldaan wordt er voor u een plek gereserveerd.

Bij het maken van de indeling wordt er gekeken naar de voorgaande jaren, of er de voorkeur is om weer op dezelfde plek te staan en de spreiding van de producten over de kerstmarkt. Wanneer u zich tijdens de opbouw dag meldt op het evenemententerrein zal aan u bekend gemaakt worden welke stand u heeft.

Voertuigen zijn alleen toegestaan op het terrein tijdens de door u gekozen opbouw tijd. Dit is doorgaans een tijdvak van drie uur en hierna dient u het voertuig weer van het terrein te verwijderen.

In verband met de sfeer van het evenement en in het kader van veiligheid zijn er tijdens het evenement geen voertuigen op het terrein toegestaan. De Royal Christmas Fair biedt geen parkeergelegenheid. Gedurende het evenement kan het voertuig geparkeerd worden in een van de nabijgelegen parkeergarages.

U kunt niet eerder dan 23 december 21:00 beginnen met de afbouw van de stand. Het is dus niet mogelijk om de auto eerder dan 21:00 te gaan halen, want die zal niet toegelaten worden op het terrein. Om de doorstroming te behouden verzoeken wij nadrukkelijk om de auto pas na 21:00 uur te halen.

Go to Top